Lars Olofsson punkt se

Innehåll

Foto

Tankar och åsikter om teknik, programvara, film och annat som just nu intresserar en programvaruingenjör från Lund.

Kontakta mig

  • kuverte-postadress

Sök i teknikbloggen

Om webbplatsen

Teknik

B2Evolution PHP MySQL Apache

Webbstandarder

Valid XHTML 1.0 Valid CSS

Copyright © Lars Olofsson
2003-2008

ämne

Firefox 2.0.0.9

Postat 2007-11-02, kl 17:34 • Ämne: Firefox

Mozilla har släppt en ny version av webbläsaren Firefox. Den nya versionen korrigerar ett par allvarliga buggar som smög sig in i version 2.0.0.8.

För ovanlighetens skull verkar inte v2.0.0.9 innehålla några nya säkerhetsuppdateringar. Istället har Mozilla lagat ett par riktigt fula buggar som tydligen slank med i förra versionen.

[Bild: Firefox] Några av felen påverkar renderingen av CSS och image maps, vilket gör att en del webbsidor visas fel i v2.0.0.8. Vissa användare drabbades av att alla tillägg till webbläsaren inaktiverades i samband med installationen. Vista-användare kunde också råka ut för att Java slutade fungera efter uppdateringen eller att webbläsaren helt enkelt kraschade.

En möjlig förklaring till problemen kan vara att Mozilla hade bråttom med att få ut en ny version med bättre stöd för Mac OS X Leopard. Men det är bara min högst personliga spekulation. ;)

Skaffa den senaste versionen

Firefox har en uppdateringsfunktion som automatiskt erbjuder nya versioner när de släpps. Du kan även söka manuellt via menyn Hjälp->Sök efter uppdateringar...

Direklänk: Firefox v2.0.0.9 Svenska för Windows

Välja en annan version från listan med alla språkversioner och operativsystem

Andra bloggar

Andra bloggar om: , , , , intressant

Tidigare inlägg

2007-10-21 : Firefox 2.0.0.8

Kommentarer och Trackbacks

Det går bara att lämna kommentarer och trackbacks till inlägg som publicerats de senaste 30 dagarna. Jag har tyvärr tvingats införa denna begränsning för att minska mängden reklam-kommentarer.

Teknikblogg

Detta är en blogg som handlar om datorteknik, programvara, systemutveckling, säkerhet, vetenskap och annat diverse skoj som råkar intressera för tillfället.

Jag är obotligt nyfiken och skriver bland annat om nyheter, lärdomar, teknikskvaller, analyser och praktiska tips.

De senaste inläggen

sidfot