Lars Olofsson punkt se

Innehåll

Foto

Tankar och åsikter om teknik, programvara, film och annat som just nu intresserar en programvaruingenjör från Lund.

Kontakta mig

  • kuverte-postadress

Sök i teknikbloggen

Om webbplatsen

Teknik

B2Evolution PHP MySQL Apache

Webbstandarder

Valid XHTML 1.0 Valid CSS

Copyright © Lars Olofsson
2003-2008

Om innehållet

Senast uppdaterat 2006-01-17, klockan 23:07

Personlig webbplats

Detta är en personlig webbplats som drivs utan vinstintresse. När inget annat anges avspeglar innehållet på denna webbplats, med undantag för kommentarer lämnade av andra besökare, mina högst personliga åsikter. Innehållet är på intet sätt representativt, eller på något annat sätt kopplat till arbetsgivare, affärspartners, kollegor, vänner, släkt eller familj.

Förbättringsförslag välkomna

Jag strävar alltid efter att förbättra både innehåll och funktion. Har du hittat stavfel, länkar som inte fungerar, buggar eller något annat konstigt, eller har förslag på hur jag kan göra webbplatsen bättre på något sätt, uppskattar jag om du hör av dig till mig via e-post.

Innehållets riktighet

Det är min absoluta målsättning att publicerade fakta, citat och andra uppgifter ska vara så korrekta och sanningsenliga som möjligt. Jag försöker vara frikostig med källhänvisningar och tips om andra ställen du som är intresserad kan gå vidare och inhämta mera kunskap i det aktuella ämnet.

Dock kan jag omöjligen lämna någon form av utfästelse eller garanti för att informationen på denna webbplats är korrekt, objektiv eller på annat sätt lämplig som underlag för någon åtgärd eller beslut. Således använder du informationen helt på egen risk.

Ansvar för innehållet i kommentarer

Varje författare ansvarar själv för de uppgifter och åsikter som uttrycks i respektive kommentar. Den som publicerar en kommentar som strider mot svensk lag kan personligen bli ansvarig för detta.

Webbplatsen övervakas kontinuerligt i enlighet med Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (SFS 1998:112). Det innebär att kommentarer vid behov kan komma att raderas utan föregående varning.

Upphovsrätt

Copyright(©) Lars Olofsson 2003-2006.

Teknikblogg

Detta är en blogg som handlar om datorteknik, programvara, systemutveckling, säkerhet, vetenskap och annat diverse skoj som råkar intressera för tillfället.

Jag är obotligt nyfiken och skriver bland annat om nyheter, lärdomar, teknikskvaller, analyser och praktiska tips.

sidfot